1 min

Tags in dit artikel

,

Conclusie

De systeemeisen zijn helaas nog niet bekend, maar zullen hoogst waarschijnlijk eind deze maand bekend zijn. De preview versie met debugger had in ieder geval 800MB intern geheugen nodig, maar ik kan me zo voorstellen dat dit geoptimaliseerd gaat worden zodra de grafische ontwerpen af zijn.

Wat ontbrak, was enige vorm van mogelijkheden die je in De Sims 2 kreeg via expansion packs. Dit betekend dus dat je ook nu weer niet op vakantie kunt, en ook geen huisdier kunt houden zonder dat Maxis hier eerst een uitbreiding voor maakt. Vragen hierover werden ontweken, of we moesten het doen met het antwoord dat het team zich volledig focust op de huidige ontwikkeling. Ook weersomstandigheden zijn niet aanwezig. Je zult het moeten doen met een fel zonnetje. Even wachten op een De Sims 3 Seizoenen dus.

Al met al was ik tevreden met wat ik gezien heb. Hoewel het een pre-alpha versie was, speelde hij redelijk lekker. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik mijn oude overbuurvrouw kan namaken om die vervolgens te gaan treiteren.
8.0
  • N.V.T.
  • N.V.T.