2min

Tags in dit artikel

, ,

Andere functionaliteiten

De ingebouwde webcam beschikt over een HD-opnameresolutie en weet een beeld op het scherm te toveren, waarmee het menig andere webcam verslaat op het gebied van kwaliteit. Overdag ziet het beeld er alsvolgt uit.


In een donkere omgeving verandert het beeld iets, maar is het nog steeds niet slecht zoals op de onderstaande foto te zien is.


DVD-slimline, geen slot-in


Acer heeft ervoor gekozen een standaard DVD-station van Samsung te gebruiken. Deze kan met behulp van een knopje op het toetsenbord worden geopend. Het was naar mijn mening mooier geweest als er was gekozen voor een slot-in drive waar geen knoppen aan te pas komen en die bovendien mooier in de vormgeving van laptop had gepast.


Als je regelmatig computerzaken bezoekt of op goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de laptopwereld, dan weet je misschien dat Acer voor de Aspire-serie een nieuwe type toetsenbord heeft ontwikkeld, die veel weg heeft van Apple toetsenborden. De Timeline-laptops beschikken ook over een dergelijk toetsenbord. Het typt weliswaar heerlijk, maar af en toe schiet er een knopje los, wat resulteert in een slecht functionerend toetsenbord. De knop is eenvoudig terug te drukken ,maar de rek van het klemmetje gaat er vrij snel uit.


HD-afspelen


Het afspelen van HD-content (720p/1080p) is met deze laptop geen probleem (25 procent cpu-belasting). Er moet dan wel gebruik gemaakt worden van Media Player Classic dat hardwarematige versnelling mogelijk maakt. Het gebruik van de laptop in combinatie met een HDTV is tevens goed te doen dankzij de HDMI-aansluiting.