2min

Tags in dit artikel

, , ,

Telefoon & Specificaties

Wanneer we de witte doos openen valt het op dat de Blackberry zeer compleet geleverd wordt. Zo krijgt de gebruiker de telefoon zelf, een setje stereo oordropjes met belfunctie, een beschermhoes, een micro-USB-kabel, een oplader met verschillende verloopjes een een USB-stick met daarop de RIM-software voor op de pc.



Uiterlijk


De telefoon komt stijlvol over voor een budgetmodel. Hij ligt stevig in de hand en voelt niet goedkoop aan. Ook de bouwkwaliteit is uitstekend zoals we gewend zijn van RIM.


Aan de voorzijde vinden we vijf knoppen. Een om op te hangen en te bellen, eentje voor snelle toegang tot het menu en ook een terug-knop is niet vergeten door de makers. Als laatste is de ‘oude vertrouwde’ trackball vervangen door een trackpad. Op de achterkant vinden de de 2.0 megapixelcamera. De achterkant is trouwens bekleed met zwart rubber dat moet voorkomen dat je het toestel uit de hand laat vallen. De bovenkant biedt handige mediatoetsen te weten vorige, pauze/play en volgende. De play/pauze-knop dient ook als mute knop als je gebeld wordt.

Aan de zijkant vinden we een micro-USB aansluiting en aan de andere kant een programmeerbare toets. Standaard is deze ingesteld om de camera mee te openen.

Specificaties


De volgende specificaties zijn opgegeven door RIM.

Onderdeel Omschrijving
Kloksnelheid processor 512 MHz
Besturingssysteem BlackBerry OS
RAM 256 MB
Afmetingen 109 mm x 60 mm x 13,9 mm (LxBxD)
Gewicht 106 g (inclusief batterij)
Scherm 2.4 inch
Resolutie scherm 320×240
Netwerken EDGE, GPRS, GSM
Bluetooth Bluetooth 2.1 + EDR
Wi-Fi 802.11b, 802.11g
Primaire camera 2.0 megapixel
Audioformaten AAC-LC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, WMA9 (.wma/.asf), WMA9 PRO/WMA 10, AAC-LC
Batterij Oplaadbare Li-Ion batterij
Spreektijd 5,5 uur
Standby-tijd 408 uur (7 dagen)
Videoformaten MPEG4, H.263, H.264, WMV3
Voor meer specificaties kun je hier kijken