2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Inleiding

Met de Satellite A665-12M doet Toshiba een poging om de toppositie te kunnen bekleden wat betreft de hedendaagse 3D ervaring op een laptop. Hierbij zet Toshiba vooral in op het multimedia segment. De A665 is een van de eerste laptops welke uit is gerust met 3D en een beeldscherm van 120 Hertz. Aan boord vinden we een GeForce GTS 350M met Nvidia 3D Vision. Doormiddel van de bijgeleverde infrarood zender en shutter glasses kan de gebruiker het 3D effect waarnemen.

Fabrikanten zetten voorzichtig hun eerste stappen op het gebied van 3D implementatie in laptops. Zal 3D op laptops een succes worden en zitten wij over een paar jaar allemaal achter een 3D laptop? Of blijft het een techniek die wij alleen in bioscopen en tv’s terug zullen vinden?



De prijs van de A665-12M ligt rond de 1300 euro. Buiten de 3D feature is de laptop van Toshiba een degelijke laptop en heeft zeer nette specificaties. Zo is er een Intel Core i7 740QM aan boord en herbergt de laptop 8GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de NVIDIA GeForce GTS350M over 1024 MB geheugen. Verder is er ook aan nieuwere technieken gedacht en vinden wij onder andere een blu-ray speler en een HDMI uitgang. Zo zal je met de Toshiba makkelijk een paar jaar voouit kunnen zonder te hoeven upgraden.



Wij zijn erg benieuwd naar de A665-12M en nemen onze bevindingen op de volgende pagina’s met je door. Is de 3D beleving bijvoorbeeld echt van toegevoegde waarde op de Toshiba Satellite A665-12M? Daar gaan we in deze review zeker verder op in!