Gesprekken

Tekst


Windows Live Messenger heeft veel mogelijkheden om tekst te verzenden. Je kunt je tekst simpelweg typen en eventueel nog wat versieren met emoticons. Maar je kunt ook je tekst alle mogelijke lettertypes en kleuren meegeven. Voorwaarde is wel dat het lettertype ook op de pc van de ontvanger moet staan. Maar als je typen te lastig vindt, kun je ook gewoon schrijven. Windows Live Messenger geeft je namelijk de mogelijkheid om met je muis een tekst te schrijven. Uren tekenplezier verzekerd!


Waarom typen als je ook kunt schrijven?

Je kunt ook groepsgesprekken voeren. Wanneer je met iemand aan het chatten bent en je wil iemand bij het gesprek betrekken, kun je deze persoon gewoon toevoegen aan het gesprek.

Audio en video


Je kunt met Windows Live Messenger op verschillende manieren audio- en videochatten. Zo kun je Voiceclips verzenden. Dit zijn korte stukjes audio die je opneemt en direct verstuurd. Dit is handig als je even iets wil laten horen maar niet een audioverbinding wil maken. Je kunt ook ‘bellen’ met je contactpersoon. Videochatten behoort ook tot de mogelijkheden. Je avatar wordt dan vervangen door een groter veld met de beelden die je met je webcam maakt.