1 min

Tags in dit artikel

,

Besturing [1]

Camera
De besturing van het spel is niet het sterkste punt. Het is, zeker in het begin, wennen aan de besturing. Je beweegt met je muis de camera en met je toetsenbord beweeg je je karakter. Op bepaalde delen in het level, staat de camera plotseling vast op 1 punt. Je kan met je muis niet meer de camera besturen en kijken wat je precies moet doen, wordt dan lastig.

Omdat die camera soms zomaar verspringt, spring je vaak een afgrond in en moet je weer vanaf een save-point beginnen. Dit kan erg frusterend zijn en dat vermindert het leuke van het spel al snel.



Het is natuurlijk ook mogelijk, om vanuit de karakter zijn ogen rond te kijken. Door op de F-toets te drukken, kan je om je heen kijken. Zodra je je beweegt, verspringt de camera weer naar achter je character. Deze mogelijkheid is op sommige stukken erg handig. Je kan zo kijken waar je naartoe moet en hoe je daar moet komen.



Er is geen mogelijkheid in het spel ingebouwd, om die camera te veranderen. Wel kan je je toetsen veranderen, maar daar blijft het bij.