2min

De verpakking & het apparaat

De verpakking


De router wordt geleverd in een blauwe doos, zodra je doos openmaakt kom je gelijk bij de router die netjes in een vak is weggewerkt. De kabels, handleidingen en cd’s zijn ook netjes opgeborgen in een vak onder de Router.




Inhoud verpakking


  • De router;
  • CD-ROM met Cisco Connect software;
  • netwerk kabel cat 5e;
  • snelle installatiegids;
  • stroomadapter.




De router


Wat na het uitpakken als eerste opvalt aan deze router is dat deze geheel rond is afgewerkt en niet beschikt over externe antennes. Ook de glanzende kleur is echt iets van deze tijd. Aan de onderkant zijn twee gaten gemaakt waardoor je het apparaat gemakkelijk ergens op kan hangen. Op de bovenkant van het apparaat is een knop te vinden zodat je gemakkelijk SSID-broadcast in of uit kan schakelen. Aan de achterzijde van het apparaat vind je 4 netwerkaansluiting, de aan/uit schakelijk, één USB-aansluiting, de aansluiting voor de stroomadapter en natuurlijk de WAN poort.



Wat een beetje raar is aan deze router is dat het een high performance Wireless-N router betreft zonder externe antennes, dus of Cisco heeft een techniek ontwikkeld waardoor met interne antennes dezelfde prestaties gehaald kunnen worden als met externe antennes, of de prestaties en het bereik van deze router vallen enorm tegen. Hieronder is nog een schema te zien met meer informatie over het uiterlijk van het apparaat.

Uiterlijk details:
afmetingen: 225 x 35 x 180 mm
Gewicht: 452 gram
Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40°C
Opslagtemperatuur: -20 tot 60°C
Bedrijfsvochtigheid: 10 tot 80% niet-condenserend
Opslagvochtigheid: 5 tot 90% niet-condenserend