1 min

Organisaties maken steeds meer gebruik van technologie om zich te onderscheiden en de werknemersbetrokkenheid en -ervaring te verbeteren. In de dynamische en digitale bedrijfsomgeving van vandaag wordt van IT verwacht dat het niet alleen de business draaiend houdt, maar ook de verwachtingen van de business waarmaakt en bedrijfsgroei mogelijk maakt.

Aangezien IT-leiders digitalisering leiden en het ‘anywhere operations’-model omarmen, zijn ze gaan vertrouwen op service management-oplossingen die intelligent zijn, samenwerking bevorderen, schaalbaar zijn, snel en eenvoudig te implementeren zijn en medewerkers tevreden stellen. Bovendien zoeken de leiders voortdurend naar manieren om bedrijfswaarde aan te tonen, aangezien hen vaak wordt gevraagd meer te doen met minder. De noodzaak om de prestaties van een IT-organisatie te meten aan de hand van een reeks kwantificeerbare en meetbare maatstaven wordt een essentiële stap voor het bereiken van ambitieuze doelstellingen.

Vanuit die gedachte is het Freshservice Benchmark Report (FBR) gelanceerd. Het doel van het FBR is om een benchmark index voor key performance indicators (KPI’s) te creëren en organisaties aan te moedigen hun KPI’s te meten en tegen deze index te benchmarken. Op die manier kunnen IT-leiders bepalen wat ze moeten doen om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, waarde aan het bedrijf te laten zien en uiteindelijk een uitstekende ervaring te bieden aan medewerkers en klanten.

Door onderstaand formulier in te vullen krijg je toegang tot het jaarlijkse Freshservice Benchmark Report. Hierin worden de thema’s ‘Employee experience and engagement’, ‘Automation and AI in service management’ en ‘Unified service experiences’ besproken.