Waarom je wilt bellen via Microsoft Teams

Waarom je wilt bellen via Microsoft Teams

Met bellen via Microsoft Teams vervaagt het verschil tussen bellen met een vast nummer, mobiel nummer en een Teams-gesprek. Met Teams Phone kun je een telefoongesprek toevoegen aan een meeting zonder onderbreking. Medewerkers hebben één nummer waarop ze overal bereikbaar zijn, op elk apparaat en in elke app. Ze hebben één beschikbaarheidsstatus en één gespreksgeschiedenis. Handig.

Bellen via Teams biedt verschillende voordelen voor medewerkers. Ze zijn altijd en overal bereikbaar op hetzelfde nummer, zowel vast als mobiel, en op het apparaat naar keuze. Als medewerkers worden gebeld op hun telefoon, kunnen ze tijdens het gesprek het gesprek omzetten naar een Teams-vergadering.

Teams Phone herkent het als je telefonisch in gesprek bent of deelneemt aan een Teams-meeting en past de beschikbaarheidsstatus automatisch aan. Daarnaast werkt de AI-tool Copilot ook als je met vaste en mobiele nummers belt. Copilot kan het gesprek samenvatten en actiepunten opstellen.

Ook IT-managers en beheerders profiteren van het gebruik van Teams Phone. Zij kunnen vanuit één centrale beheeromgeving hun taken regelen, waarbij alle communicatiestromen samenkomen. Als Operator Connect of Teams Phone Mobile wordt gebruikt, komt alles samen in het Teams Admin Center. Dit leidt tot meer overzicht en betere rapportagemogelijkheden voor gespreksverkeer. Bovendien is al het gespreksverkeer goed beveiligd, omdat iedereen samenwerkt vanuit een goed beveiligde ICT-omgeving.

Ben je benieuwd naar wat Teams Phone verder kan doen om je bedrijf te optimaliseren? Vul dan onderstaand formulier in om een document te downloaden dat dieper ingaat op de voordelen van Teams Phone.