2min

Tags in dit artikel

, ,

Deze week twee gadgets voor de wat luiere relaxte gamer en muziekluisteraar. Daarna katapulteren we onszelf 50 jaar verder in de tijd met een futuristisch horloge. Veel leesplezier in deze gadgetroundup!

Deze bank is voor de extreem luie gamer. De Hotseat Flip is een luxueuze bank die dient voor het gamen, film kijken of muziek luisteren. In de bank is namelijk een 5.1 geluidsset ingebouwd. Om de eigenaar niet te vermoeien kan men met de draadloze afstandsbediening zeer makkelijk wisselen tussen de verschillende geluidsbronnen en als dat nog niet zou volstaan is hij ook uitklapbaar tot een bed. Op die manier hoef je nooit meer recht te staan.

Van alle iPod gadgets die ik reeds gezien heb, inclusief de Nike+iPod springt deze toch wel het meest in het oog. Wie heeft al eens muziek willen luisteren op het toilet? Voor je je oortjes ontward hebt, en je mp3-speler goed en wel aanstaat mag je alweer rechtstaan. Deze toiletrolhouder heeft een iPod dock aan boord, waarmee je de iPod oplaad terwijl je op het toilet zit. Tevens zitten er twee speakertjes ingebouwd, waardoor je ook muziek kan luisteren. Voor zo´n 50 pond of 65 euro is hij van jouw.

Voor de wannabe Sylvester Stalones of buzz lightyears onder ons is deze gadget bedacht. Dit futuristische apparaatje bevestig je aan je pols en is eigenlijk niets meer dan een gsm en horloge ineen. Veel nut heeft het apparaatje niet, enige voordeel is dat je je minder minder kans hebt dat je gsm gestolen wordt. Maar toch, laten we toegeven, het staat best wel stoer. Voorlopig is het enkel in China te krijgen, en dat voor een prijs van zo´n 900 euro.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discusiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm.

We bedanken Ko, Metalman, King en Digital voor het insturen van verschillende gadgets!