2min

Betty Blocks lanceert 4-Week Guarantee. De dienst garandeert dat organisaties binnen vier weken een applicatie kunnen ontwikkelen op basis van een use case. Betty Blocks rekent een vaste prijs en verzekert dat de applicatie na vier weken rond is.

Betty Blocks ontwikkelt een platform voor low-code en no-code development. Het platform stelt gebruikers zonder programmeervaardigheden in staat om applicaties te ontwikkelen en updaten. Organisaties gebruiken het platform om op trainingskosten te besparen en personeelstekorten te overbruggen.

Low-code en no-code kunnen een ontwikkelingstraject versnellen. De technologie garandeert daarentegen niet dat een project binnen budget en tijdsbestek blijft. Organisaties zonder ervaring lopen regelmatig tegen onverwachte kosten en vertragingen aan. Vandaar lanceert Betty Blocks 4-Week Guarantee. De dienst garandeert dat organisaties binnen vier weken een applicatie voor hun use case kunnen ontwikkelen.

Een organisatie moet eerst uitwerken waar de applicatie voor is bedoeld. Vervolgens deelt de organisatie het idee met Betty Blocks, waarna Betty Blocks aangeeft wat de organisatie nodig heeft om het project binnen vier weken af te ronden. De nodige tools en consultancy worden voor een vast bedrag geleverd.

4-Week Guarantee

De dienst heeft een aantal garanties. Volgens Betty Blocks loopt geen enkele klant tegen onverwachte kosten en vertragingen aan. De organisatie belooft dat de uiteindelijke applicatie voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Volgens Betty Blocks ontvangen klanten support bij de uitrol van de applicatie, waardoor de investering direct kan worden terugverdiend. Tot slot belooft de organisatie dat de applicatie integreert met bestaande infrastructuur.

Betty Blocks richt de dienst op organisaties die geen of weinig ervaring hebben met het managen van no-code en low-code projecten. Klanten leren stil te staan bij het doel en de verwachtingen van een applicatie. Betty Blocks neemt een deel van de uitvoering voor rekening. Door mee te kijken kan een klant in het vervolg zelf aan de slag.

De dienst is direct beschikbaar. Betty Blocks deelde een gratis demo op de website.

Tip: Low-code: wat is het en waar moet je rekening mee houden?