1 min

Tags in dit artikel

, , , , , , ,

De geruchten rond de iPhone 5 beginnen steeds heviger te worden naarmate de zomer dichterbij komt. Nu meldt een Koreaanse website dat de iPhone 5 gewoon deze zomer komt, om precies te zijn in de 4e week van juni. De website zegt dit van Apple zelf gehoord te hebben.

Eerder gingen er nog geruchten dat de iPhone 5 pas in janauri zou komen omdat de WWDC (WorldWide developers conference) dit jaar volledig in het teken van software zou staan. Zelfs gisteren nog, toen konden we meldden dat Sony waarschijnlijk de camera-sensor voor de iPhone 5 gaat leveren en dat die vertraagd zijn door de aardbeving in Japan.

De Koreanen zeggen echter dat de iPhone 5 gewoon volgens traditie in de zomer uit komt, om precies te zijn in de vierde week van juni. De Koreaanse providers SK Telecom en KT zullen deze ook gaan verkopen. De iPhone 5 zal volgens de Koreanen echter niet op de WWDC getoond of aangekondigd worden, dit zal gebeuren door Steve Jobs op een speciaal ingelast evenement.

Of het artikel helemaal betrouwbaar is, valt natuurlijk enorm te betwisten. Allereest heeft Apple zelf nog niets publiekelijk los gelaten over een lanceerdatum en is het artikel gepubliceerd op 1 april. Of ze daar ook aan doen in Korea is natuurlijk de grote vraag.