2min

We blikken nog één keer terug op 2022 en bespreken de belangrijkste trends en onderwerpen die in het jaar aan bod zijn gekomen. Daarna kijken we ook vooruit naar 2023, want ook in 2023 zal er innovatie plaatsvinden. Wat waren de hoogtepunten en wat kunnen we dit jaar verwachten?

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of een andere dienst.
 

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk hadden we deze podcast eind 2022 willen publiceren. Echter is dat door omstandigheden niet gelukt. Dus krijgen jullie van ons deze week alsnog het jaaroverzicht van 2022 met een vooruitblik op 2023. Ook in 2023 gaan we door met Techzine Talks, waarin Coen en Sander elke week de IT actualiteit bespreken of dieper ingaan op een recent event of een opkomende trend. Uiteraard worden zij bijgestaan door de Techzine-redactie en experts van buiten. 

We hopen onze luisteraars in 2023 te kunnen blijven boeien en wensen iedereen via deze weg de beste wensen en een gezond en gelukkig 2023. 

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks seizoen 3

Techzine Talks is alweer toe aan zijn derde seizoen. Coen en Sander zijn medio 2021 begonnen met deze enterprise IT podcast en hebben in 2022 elke week de luisteraars geïnformeerd over de laatste IT-actualiteit, informatie rondom techevents of middels diepgang over IT-trends. Ook in 2023 gaan we door met deze zakelijke enterprise IT podcast. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten, het doel is elke maandagmiddag rond de lunch, soms iets later. We hopen uiteraard op jullie steun als luisteraar! Door je te abonneren, afleveringen te delen en ons te beoordelen via Apple iTunes of Spotify. Ook staan we open voor feedback en kan je onderwerpen insturen per e-mail.