2min

Ontsnap vandaag even aan de kerstverplichtingen, een jaaroverzicht met Coen en Sander en de belangrijkste onderwerpen die in 2023 voorbij zijn gekomen. Het ging dit jaar natuurlijk enorm veel over AI, generatieve AI, LLM’s, maar ook over security, open source, nieuwe Europese regels en nog veel meer. We staan er in dit jaaroverzicht nog eens bij stil.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of andere dienst.

Voor deze aflevering schuift het hele redactieteam van Techzine aan; dus ook Berry, Erik en Laura zijn van de partij. Gezamenlijk blikken we terug en bespreken we alle onderwerpen. Een prima aflevering om tijdens de kerstdagen even uit te loggen bij je familieleden en bijgepraat te worden over de belangrijkste ontwikkelingen in IT in 2023. 

Eerdere afleveringen van Techzine Talks:

Techzine Talks seizoen 3

Techzine Talks is alweer toe aan zijn derde seizoen. Coen en Sander zijn medio 2021 begonnen met deze enterprise IT podcast en hebben in 2022 elke week de luisteraars geïnformeerd over de laatste IT-actualiteit, informatie rondom techevents of middels diepgang over IT-trends. Ook in 2023 gaan we door met deze zakelijke enterprise IT podcast. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten, het doel is elke maandagmiddag rond de lunch, soms iets later.

We hopen uiteraard op jullie steun als luisteraar! Door je te abonneren, afleveringen te delen en ons te beoordelen via Apple iTunes of Spotify. Ook staan we open voor feedback en kan je onderwerpen insturen per e-mail.