2min

In de 6e aflevering van Techzine Talks gaat het over integratie. Bedrijven zijn op zoek naar manieren om te innoveren, data van bedrijven zit in enorm veel verschillende applicaties (silo’s). Data uit deze silo’s samenbrengen kan leiden tot nieuwe inzichten. Ook kan je applicaties beter laten samenwerken als ze data kunnen uitwisselen. Maar hoe doe je dat?

Het antwoord ligt in integratie of iPaaS (Integration Platform as a Service). Via integratie kunnen applicaties op de achtergrond data uitwisselen en beter functioneren. Hiervoor zijn verschillende oplossingen en methoden beschikbaar. Die bespreken we in deze podcast.

In deze Techzine Talks komen verschillende oplossigen voorbij, hierbij wat artikelen ter ondersteuning:
Enable U: Ga verder dan iPaaS, laat je ontzorgen met Connections as a Service
Boomi staat aan de vooravond van het nieuwe integratietijdperk
Mulesoft maakt API’s en integraties slimmer en simpeler
Tibco kondigt diverse innovaties aan voor Connect, Unify en Predict

In de introductie spreken we over MITRE ATT&CK, dat artikel kan je hier teruglezen:
MITRE ATT&CK: hoe kies je de beste security-oplossing?

Abonneer je op Techzine Talks

Je kan je abonneren op Techzine Talks via de volgende podcast diensten: Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsOverCastAmazon MusicDeezerStitcher en TuneIn. Mocht je gebruik maken van een andere podcast dienst, kijk dan op onze speciale podcast-pagina voor alle podcast directories waar we bij zijn aangemeld.

Pilot

Techzine Talks bevindt zich nog in de pilotfase, dat betekent dat we nog zoeken naar het ideale format. Het kan dus zijn dat bepaalde onderdelen nog wijzigen. Mocht je zelf een begrip of onderwerp willen aandragen, dat kan, e-mail naar info@techzine.nl. Ook feedback over de podcast is altijd welkom.

Delen met vrienden, familie en collega’s

Mocht je onze podcast interessant vinden, abonneer je dan vooral voor nieuwe afleveringen, maar deel de podcast ook met vrienden, familie en collega’s.