1 min

In de tweede aflevering van Techzine Talks gaan we het hebben over low-code en no-code. Een technologie die zijn oorsprong voornamelijk in Nederland vindt. Hierdoor zijn gemiddeld genomen ook Nederlandse bedrijven er meer mee bezig dan bedrijven elders uit de wereld. Maar wat is nu precies low-code en no-code? Welke bedrijven bieden dit? In welke vorm? Waar moet je rekening mee houden. Een lesje low-code, no-code in Techzine Talks.

De tweede aflevering gaat dus over low-code en no-code. Mocht je de eerste Techzine Talks gemist hebben, die ging over de SAP Sapphire Now. Vanuit organisatorisch oogpunt ook goed nieuws, Techzine Talks is inmiddels te vinden op alle bekende podcast-diensten. Onder de podcast staat hoe je je kan abonneren.

Abonneren op Techzine Talks

Je kan je abonneren op Techzine Talks via de volgende podcast diensten: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, OverCast, Amazon Music, Deezer, Stitcher en TuneIn. Mocht je gebruik maken van een andere podcast dienst, kijk dan op onze speciale podcast-pagina voor alle podcast directories waar we bij zijn aangemeld.

Pilot

Techzine Talks bevindt zich nog in de pilotfase, dat betekent dat we nog zoeken naar het ideale format. Het kan dus zijn dat bepaalde onderdelen nog wijzigen. Mocht je zelf een begrip of onderwerp willen aandragen, dat kan, e-mail naar info@techzine.nl. Ook feedback over de podcast is altijd welkom.