2min

Tags in dit artikel

,

Vanavond is de crew uitgebreid met in totaal drie nieuwe frontpage crewleden op proef.

Sindskort hebben we het puntensysteem weer in werking gesteld, het is daarom belangrijk dat alle reacties op de Frontpage ook daadwerkelijk beoordeeld worden. _GAIA_ deed deze taak al met verve, maar hij krijgt versterking van The_cobra666. We hebben The_cobra666 gevraagd kritisch te kijken naar de reacties, mocht je het desondanks niet eens zijn met de beoordeling van een reactie stuur de reactiemoderators dan een PM, of vul een article report in.

De tweede versterking vinden we terug op de downloadssectie. Onze huidige downloadsposters Donenzone en iCy^ krijgen versterking van Da_Max1985. De downloadssectie loopt al een tijdje goed en is een constante factor op de Frontpage. Toch denken wij dat het altijd beter kan en denken dat Da_Max1985 daar aan kan bijdragen. Donenzone zal Da_Max1985 in zijn proeftijd wegwijs gaan maken in de wondere wereld van de downloads. Uiteraard staan we altijd open voor slimme, handige en functionele applicaties die onze leden en bezoekers hebben gezien. Wil je zelf een download aandragen, gebruik dan de submitfunctie.

De laatste van de drie versterkingen vinden we terug op de nieuwssectie. Het nieuwste lid van de redactie is DjRex. DjRex is geïnteresseerd in het nieuws en wil graag bijdragen aan de nieuwssectie. Hij sprak onze huidige nieuwsposter zeijkhagen al regelmatig, het ligt dan ook voor de hand dat DjRex de komende tijd ingewerkt gaat worden door zeijkhagen. We hopen dat DjRex de bezoekers en leden van Techzine kan verblijden met een dagelijks portie vers en interessant nieuws. Ook voor de nieuwssectie geldt dat we altijd openstaan voor nieuwstips, daarvoor kun je wederom terecht bij de submitfunctie.

Tot slot willen wij The_cobra666, Da_Max1985 en DjRex heel veel plezier en succes wensen met hun nieuwe taak. Welkom in de crew!