min

Tags in dit artikel

Terwijl de meeste Nederlanders vanochtend vroeg op waren om zich richting de stembussen te begeven (toch?), was het stil in het Feebs Krot Cottage Deluxe. Twee mensen waren zo verstandig om op tijd naar bed te gaan, maar de overige vier hadden doorgetrokken tot een uurtje of half vier en hadden zodoende eigenlijk maar een paar uurtjes slaap. Er stonden echter om tien uur alweer afspraken op de planning, dus echt uitslapen was er niet bij.

Desondanks was het brakheid alom op de derde dag en de sterke bakken koffie werden met veel genoegen weggetikt. Aangekomen bij de CeBIT wilden we wel eens kijken of we dichter bij de hallen konden staan dan op dag 2. Toen moesten we namelijk nog een paar honderd meter lopen vanaf de parkeerplaats. Vandaag was dat helaas ook weer zo, maar het was nog spijtiger dat we dit keer echt moesten lopen, terwijl we op dag 2 grotendeels gebruik konden maken van loopbanden.

Om nog meer van de beurs te kunnen zien zijn we op stap gegaan in groepen van drie, de groentjes waren een dag eerder namelijk voldoende ingewerkt. Ondergetekende ging met de Ken-man de router- en netwerkfabrikanten bezoeken, alsmede de hallen waar je tussen alle (vul een moeilijke Chinese naam in en zet daar Technology achter)-bedrijven op een pareltje hoopt. Die waren er helaas niet heel veel, maar je moet het toch zeker weten. Shin-man en .info-man bezochten vandaag diverse hardwarefabrikanten en brachten het er voor groentjes verrassend goed vanaf.

De Boss-man en de Ho-man hadden een hoop belangrijke afspraken en waren natuurlijk al te laat voor de eerste afspraak. God straft meteen zeggen ze wel eens, en dat was deze keer niet anders. Doordat ze van afspraak naar afspraak moesten hebben ze niet geluncht en geen moment kunnen zitten. Dat kwamen ze ons zuchtend, steunend en kreunend vertellen in het perscentrum, maar ze vonden helaas weinig gehoor bij de aanwezigen.

Het strikken van leuke dames die op de foto willen met de Ho-man verloopt nog niet volgens planning. De officiële verklaring luidt natuurlijk dat we het daar te druk voor hebben, maar de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de Ho-man nog niet echt in vorm is. Vandaag hebben we dus maar drie dames op de foto kunnen zetten.Op de terugweg hebben we nog even de Aldi geplunderd en door een tekort aan slaap is er weinig leuk fotomateriaal vandaag. Uit ervaring kan ondergetekende echter melden dat het met de meligheid de komende dagen wel goed gaat komen. Morgen de laatste volle dag en er nog keihard tegenaan, want vrijdag zal het Techzine-team waarschijnlijk niet veel meer voorstellen.