min

Tags in dit artikel

,

Zoals het hoort op een eerste dag zit de moed er bij iedereen van het Techzine-team nog volop in. Alle wekkers gaan dan ook rond zeven uur af en wonder boven wonder zit iedereen een ruim uurtje later in de auto. Overigens is niet iedereen even uitgeslapen, de Boss-man heeft de hele nacht naar het gezaag van de Ken-man moeten luisteren, terwijl de .info-man en de Shin-man een tweepersoonsbed met elkaar moesten delen.

Was het toch niet zo’n slecht idee van ondergetekende om als eerste het huisje te verkennen, daardoor slapen de Ho-man en de King-man in de master bedroom met televisie. Het opzetten van een draadloos netwerk voor alle laptops gisterenavond verliep niet helemaal vlekkeloos, dus daarom lag iedereen pas rond half twee op bed. De frisse moed was er vanochtend dus wel, maar de brakheid was ook nog volop aanwezig.

Uitrusten was er echter niet bij, want de agenda staat en stond barstensvol met afspraken. Vandaag bezochten we onder andere Asus, Synology, Buffalo, Packard Bell, Freecom, Acer, Sharkoon, Biostar, Asrock, Coolermaster en Corsair.

Andere dingen die we vandaag deden:


Op de Packard-Bell stand zitten op de motor van Valentino Rossi.


Iemand anders op de motor van Valentino Rossi laten zitten.


Een beetje 3D-gamen bij Acer.


Quasi nonchalant kijken.

Thuisbasis was net als vorig jaar het riant uitgeruste perscentrum, maar er werd vooral veel gelopen en gekletst. Als je een beetje kijkt naar de nieuwsberichten weet je wie er voor de productie moeten zorgen. Je kunt dan ook zelf bedenken wie er voornamelijk voor de beeldvorming mee zijn. In ieder geval waren deze personen er wel verantwoordelijk voor dat we uitgenodigd werden voor de MSI-party, alwaar wij de crème de la crème van de wereldwijde pers tezamen met veel MSI-personeel konden ontmoeten. We waren echter vooral te spreken over de bar, alwaar gratis bier en cocktails geschonken werden. Voor Coen was er helaas alleen cola, want de kindertjes moeten wel veilig thuiskomen.Ondanks de vele stemmen voor de Ho-man gisteren op onze eerste blogposting, kon hij de torenhoge verwachtingen helaas niet inlossen. Ondanks last-minute aanwijzingen van de Boss-man om vooral kort door de bocht te zijn, moeten we het vandaag doen met één foto van de Ho-man met twee dames, een foto van de XFX-dames en een foto van twee MSI-dames tijdens het feest van hun werkgever.Omdat Coen, zonder enige twijfel gedreven door frustraties, op een gegeven moment het feestgedruis doorbrak met de melding dat we nu toch echt naar huis moesten, zaten we rond negen uur weer in de auto en waren we tien uur thuis. Hoewel er drank in overvloed was bij MSI, was er niet heel veel te eten en dus heeft het Techzine-team op het moment van schrijven net de opgewarmde bami van de Boss-man achter de kiezen.


Morgen weer een dag, tot die tijd kan de Ho-man dromen over potentiële schoondochters voor zijn betrokken vader.