min

Tags in dit artikel

Het Techzine-team is vandaag vertrokken naar Duitsland, zoals bekend voor het verslaan van de CeBIT te Hannover. In eerste instantie zouden het team uit vijf mensen bestaan, maar door een last-minute afzegging, die uiteindelijk toch weer afgezegd werd, werd er een vervanger geregeld en nu zitten we dus met zes man in Center Parcs.

Op station Deventer kwam het zooitje ongeregeld bij elkaar en bleek zes man in een Renault Scenic toch best een uitdaging te zijn. Gelukkig offerde Rick (Drammer) zich op om tussen alle bagage op het klapstoeltje te gaan zitten. Tijdens een tussenstop bij de Mac diende zich echter het eerste drama van dit beursbezoek aan, Coen was namelijk onze mascotte Byte vergeten…..

Die kan Robin dus gezelschap houden komende week, terwijl wij de beursdames op andere manieren zullen moeten verleiden tot een pose voor onze fotogalerij. Gelukkig is de accommodatie een stuk beter dan vorig jaar, dit keer een luxe krot op Center Parcs Bispinger Heide met drie kamers, een bar en een ruime zithoek. Later uiteraard weer een videoverslag van ons krot, tot die tijd moeten jullie het doen met de foto’s.


vlnr. The Ho-man, The Shin-man, The .info-man, The Ken-man


The King-man


The Boss-man

Graag ontvangen we advies van jullie wie we moeten inzetten om de babes op de foto te zetten. Maak een wijze keuze, want we moeten ook nog serieuze dingen doen op de beurs.


Tot zover de eerste dag, morgen meer over de belevenissen van het Techzine-team in die Heimat.