Het is weer tijd om iets nieuws uit te proberen. Geen nieuwsartikel, geen bakken met leesvoer maar gewoon achterover leunen en video kijken. Dat is het idee van Techzine Update, een overzicht van het belangrijkste ICT-nieuws van de afgelopen week.

Gezien Techzine op kantoor nog steeds niet beschikt over een mooie vrouw met grote borsten IT-kennis, niet beschikt over een geboren presentator en geen geweldige televisiestudio heeft, moeten jullie voorlopig naar mij kijken en mijn geïmproviseerde studio.

Goed voor jullie was dit iets compleet nieuws op Techzine, maar vergis je niet ook voor mij als presentator auto-cuelezer is dit nieuw, we hebben inmiddels (geloof het of niet) al z’n 10 afleveringen geschoten waarvan de eerste 9 het daglicht echt niet konden verdragen. Deze durfde ik met gepaste schaamte te publiceren om eens te peilen hoe onze bezoekers erover denken.

We hebben ervoor gekozen geen poll te plaatsen, we dachten als we toch op ons bek moeten gaan laten we dan lef hebben en het goed doen. We wachten de reacties af, bekijk het objectief en geef commentaar.

Behalve het "leuk" of "slecht" te vinden horen we natuurlijk graag wat er beter kan. Zoals je duidelijk aan deze tekst kan opmaken is dit een zogenaamde proefballon. Vergeet niet: je hebt zelf op play gedrukt, we hebben je niet gedwongen. :)