min

Tags in dit artikel

, , ,

Helaas heeft Ajax_fan deze week bekend gemaakt dat hij wil stoppen met modereren. Dit kwam onverwachts, zeker omdat hij pas aangesteld was als moderator, maar na wat praten bleek dat hij een duidelijk en gerespecteerde reden heeft.

Ajax_fan is, naar zijn eigen woorden, iemand die niet van verplichtingen houdt. Wanneer je als moderator actief bent op het forum, is het gewenst daar (bijna) dagelijks te zijn. Dat botste, en het veranderde daardoor bij hem ongewild zijn prioriteiten. Als moderator wilde hij graag actief bij de crew aanwezig zijn. Dit gaat niet wanneer je te weinig tijd wilt/kunt vrijmaken. Dit ging niet meer naast zijn opleiding. Na de vakantie zal het alleen nog maar minder worden, hij gaat zich aanmelden bij een studentendebatvereniging. Als laatste even een quote van Ajax_fan:

Quote:

Maak jullie alstublieft geen zorgen over het feit dat ik teleurgesteld zou zijn in iets of iemand op tweakzone. Het is gewoon een verandering van prioriteiten die mij deze keuze laat maken.

Bij deze wens ik, en natuurlijk de rest van de crew, Ajax_fan succes met wat hij gaat doen, en bedanken hem voor zijn inzet, al was deze helaas maar voor korte tijd.