Zoals voor alles geldt: er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Phontius heeft voor zichzelf besloten dat het voor hem tijd is om te gaan. Na ruim anderhalf jaar in de crew gezeten te hebben vindt hij het welletjes.

Deze beslissing heeft hij genomen vanwege een spannende periode in zijn leven die zich gaat aandienen. Hij staat inmiddels voor een lastige keuze: die van een vervolgopleiding. Ook heeft Phontius plannen om voor die tijd eerst een jaar in Zuid-Amerika te gaan studeren. Grootse plannen zoals je ziet, maar helaas heeft elke medaille een keerzijde.

In dit geval betekent dit dat Phontius niet langer de tijd heeft om als crewlid op Techzine te werken. Hij heeft hierop aangegeven zijn werkzaamheden per direct neer te willen leggen.

Uiteraard respecteren wij de keuze van Phontius volledig. De keuzes die hij in de nabije toekomst moet maken bepalen voor een groot deel zijn toekomst. Dat hij hier veel tijd voor nodig heeft is volkomen begrijpelijk.

Namens de gehele crew bedanken we Phontius voor zijn inzet als crewlid. Hij heeft zich sinds zijn aanstelling in juli 2004 enorm ingezet als nieuwsposter, tutorials poster en moderator van het Frontpage subforum. Hier zijn wij hem enorm dankbaar voor. Ook willen we hem heel veel succes wensen met zijn jaar in het buitenland, en met zijn studie en de ongetwijfeld mooie toekomst die daarna zal komen. Het ga je goed!