Abonneer je gratis op Techzine!

Gisteren hebben we nog een flinke snelheids update doorgevoerd, vandaag staan er al weer andere zaken op het programma. Zoals wellicht bekend bij een enkeling van jullie hebben we naast Techzine.nl ook Feebs.nl. Feebs is een video website voor ICT’ers en is tot nu toe nog geen doorslaand succes maar beschikt wel over een aantal zaken die gewoon erg stoer zijn, zoals HD Video’s (720p). Het doel was dan ook om die in een leuke vorm op Techzine te krijgen. Nou ik kan je alvast vertellen, dat is gelukt en niet z’n beetje ook. (al zeg ik het zelf)

Het mooiste zou natuurlijk zijn als we een gelikt video platform op Techzine aan kunnen bieden maar helaas hebben we destijds voor Feebs gekozen en hebben we nu niet de mankracht en de tijd om even z’n platform op Techzine uit te rollen. Dat wil niet zeggen dat dat niet meer gaat gebeuren in de toekomst maar nu nog even niet.

We hebben er wel voor gekozen om de beste functie die Feebs bezit naar Techzine te halen. Namelijk streaming HD video’s. Mensen met een trage adsl lijn kunnen nu wel ophouden met lezen, dit gaat jullie verbinding niet leuk vinden.

We hebben de videoplayer van Techzine bij de lancering van v2 al vernieuwd en daar zaten stiekem al wat nieuwe tools onder de motorkap maar deze zijn nu ook geactiveerd. Zodra je een video op Techzine tegenkomt en daarin verschijnt linksonder het icoontje met de tekst "Bekijk deze video in HD" dan heb je er één te pakken.

Het enige wat je dan nog moet doen is erop klikken en het over je heen laten komen. Ik heb verder niets toe te voegen behalve dan 2 mooie trailers als voorbeeld.

Omdat ik GTA IV toch wel een hele vette game vond hier nogmaals de HD trailer.

Goed, niet overtuigd? Die Modern Warfare trailer is ook niet verkeerd.

Dan nog een kleine aankondiging met betrekking tot deze video’s. We hebben ook advertenties geactiveerd die met regelmaat voor de video verschijnen. Misschien niet zo leuk maar die HD video’s streamen kost uiteindelijk ook geld. Elk voordeel heeft zijn nadeel zullen we maar zeggen.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze video oplossing vinden.