2min

Microsoft heeft zijn belofte gebroken. Windows 10 zou de allerlaatste nieuwe Windows-versie zijn, deze zou tot in de eeuwigheid worden voorzien van updates. Toch introduceert het nu Windows 11. Tijd voor onze experts om eens hun licht te laten schijnen op deze introductie. Wat betekent dit precies voor het Windows-besturingssysteem? Waar moet je rekening mee houden? We nemen het door in een nieuwe Techzine Talks. 

Windows 11 moet later dit jaar beschikbaar komen, de grote uitrol en upgrade van Windows 10 systemen volgt begin 2022. Het is echter niet alleen een nieuw versie-nummer. Windows 11 beschikt over een nieuw ontwerp, waarbij het startmenu opnieuw flink is aangepast en intelligenter wordt. Ook komt samenwerken middels Microsoft Teams meer centraal te staan in Windows 11. Hybride werken wordt door Microsoft omarmt. Microsoft komt ook met een nieuwe strategie voor de Windows Store, het bedrijf wil het verspreiden, installeren en updaten centraal via de Windows Store regelen. Het bedrijf gaat opnieuw proberen zijn partners te overtuigen vooral de Windows Store te gebruiken. Luister onze podcast voor meer informatie.

Abonneer je op Techzine Talks

Je kan je abonneren op Techzine Talks via de volgende podcast diensten: Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsOverCastAmazon MusicDeezerStitcher en TuneIn. Mocht je gebruik maken van een andere podcast dienst, kijk dan op onze speciale podcast-pagina voor alle podcast directories waar we bij zijn aangemeld.

Pilot

Techzine Talks bevindt zich nog in de pilotfase, dat betekent dat we nog zoeken naar het ideale format. Het kan dus zijn dat bepaalde onderdelen nog wijzigen. Mocht je zelf een begrip of onderwerp willen aandragen, dat kan, e-mail naar info@techzine.nl. Ook feedback over de podcast is altijd welkom.

Delen met vrienden, familie en collega’s

Mocht je onze podcast interessant vinden, abonneer je dan vooral voor nieuwe afleveringen, maar deel de podcast ook met vrienden, familie en collega’s.