‘iPad meest gebruikt voor internet en kranten’

Hardware

Uit een onderzoek van YouGov is gebleken dat driekwart van de iPad-gebruikers de tablet het meest gebruikt voor internetten, het lezen van kranten en tijdschriften, en het beantwoorden van e-mails.

Richard Holway, voorzitter van TechMarketView, vertelde dat hij niet verrast was dat de iPad veel gebruikt wordt voor het lezen van kranten en tijdschriften. "Dat verbaasd me helemaal niet," zei Holway. "De belevenis van het lezen van een krant op een iPad is heel gewoon."

De resultaten van een enquête die is gehouden door YouGov, vertellen dat de tablet ook gebruikt wordt om spelletjes te spelen (50 procent), luisteren naar muziek (40 procent) en het lezen van boeken (33 procent).

YouGov kwam er achter dat de mensen die geen iPad in hun bezit hebben, een vijfde daarvan overweegt om er één te gaan halen. Degene die het overwegen zijn – hoogstwaarschijnlijk – vrouwen rond de 45 jaar en ouder. Volgens YouGov zijn de – meeste – huidige gebruikers van de iPad mannelijk en tussen de 25 en 34 jaar oud.

Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
2_sterren€ 439.00Bekijken
5_sterren€ 462.00Bekijken
5_sterren€ 463.00Bekijken