Foto’s van Nokia Lumia 719 lekken uit

Mobile

Nokia komt binnenkort met een nieuw model binnen haar Lumia-reeks. Er is namelijk een foto uitgelekt van de Lumia 719. Dit nieuwe model zou in eerste instantie enkel zijn bedoeld voor de Chinese markt.

Wanneer men naar de Lumia 719 kijkt lijkt deze veel op de Lumia 710. Desondanks zorgt een iets ander ontwerp en grotere omvang voor voldoende onderscheid. Volledig nieuw is het nieuws rondom de 719 echter niet. Eerder lekte er al het een en ander uit over de telefoon. Toen werd er slechts gedacht dat dit de CDMA-versie van de Lumia 710 zou zijn. Dit blijkt nu niet het geval. Het model wijkt dermate van de Lumia 710 af dat er niets anders geconcludeerd kan worden dan dat de Lumia 719 een op zichzelf staand model is en niet zomaar een variant.

Naar alle verwachtingen zal de Lumia 719 gelanceerd worden op 28 maart. Dit zal gebeuren op een evenement in China. Ondanks dat er nog maar weinig bekend is over het toestel kan er van uit gegaan worden dat de Lumia 719 beschikt over een 3,7 inch groot ClearBlack scherm. Tevens zal de Lumia 719 een vijf megapixelcamera bevatten. Volgens verschillende media zou de vijfde telefoon uit de Lumia-reeks bestemd zijn voor Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het is dan ook onduidelijk of de Lumia 719 ook in Europa uit zal komen.