Mogelijk geen ICS-update voor HTC Desire HD

Mobile
Mogelijk geen ICS-update voor HTC Desire HD

De HTC Desire HD krijgt mogelijk toch geen update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dit zou blijken uit een lijst met toestellen die de Canadese provider Tellus heeft gepubliceerd.

Uit deze lijst zou blijken dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de HTC Desire HD geannuleerd is. HTC maakte afgelopen jaar bekend welke toestellen een update naar de versie van het inmiddels alweer verouderde besturingssysteem Android 4.0 zouden krijgen. Op deze lijst was ook de Desire HD te vinden. Het model van de Taiwanese fabrikant zou ergens in juli of augustus dit jaar een update naar Ice Cream Sandwich ontvangen.

De Canadese provider Tellus heeft nu echter ook een updatelijst online gezet. Op deze lijst ontbreekt de HTC Desire HD, wat zou betekenen dat de update toch niet doorgaat. Helemaal zeker is het nieuws nog niet. HTC heeft namelijk nog geen verklaring gegeven voor het ontbreken van het toestel. Tevens heeft HTC nog niet de indruk gewekt dat de update niet doorgaat, ondanks het ontbreken van het toestel op de lijst.