BMW en Thermaltake lanceren gamingmuis

Hardware
BMW en Thermaltake lanceren gamingmuis

Thermaltake en BMW hebben samen een gaming-muis ontwikkeld en inmiddels op de markt gebracht. De Level 10 M Mouse heeft behalve een zeer in het oog springend ontwerp ook een aantal interessante specificaties.

De gamingmuis, ontworpen in samenwerking met BMW’s Designworks USA Group, heeft een innovatief ontwerp. De muis is namelijk hol van binnen, met gaten bovenop waardoor je handpalm minder snel zal gaan zweten. De muis heeft standaard een DPI-waarde van 5000, maar dit is te verhogen tot 8200 DPI met behulp van de bijbehorende software. Ook is er een Function-Lock aanwezig, dit mechanisme moet de knoppen aan de zijkant vergrendelen. Dit kan handig zijn bij intensief gamen.

Verder zitten er vijf programmeerbare knoppen in de muis verwerkt. Met behulp van een Z-key is het ook makkelijk om on-the-fly van gamingprofiel te wisselen.

De muis is sinds 27 augustus jongstleden beschikbaar in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Het kleinood wordt in vier kleuren beschikbaar gesteld: zwart, ijzer-wit, militair groen en rood. De prijs ligt rond de 100 euro.

Tt eSPORTS Level 10 M

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 108.99Bekijken