‘Duitse site lekt specs en foto Galaxy Mini S III’

Mobile
‘Duitse site lekt specs en foto Galaxy Mini S III’

De Samsung S III is een van de betere telefoons op de smartphonemarkt, echter wat veel smartphone-eigenaren toch bijvoorbeeld naar de iPhone 4S dreef was dat het scherm van de S3 erg groot is. Leuk voor gaming en video, maar niet voor iedereen even handig gedurende dagelijks gebruik. Samsung gaat dit nu rechtzetten door een kleinere versie op de markt te zetten. Een Duitse website geeft aan de specificaties van deze telefoon te hebben.

Net voor de officiële onthulling heeft de Duitse website MobileGeek.de aangegeven te beschikken over de specificaties van de Galaxy S III Mini. Zo meldt men dat de smartphone een 4-inch Super AMOLED-scherm heeft met een resolutie van 800 x 480. Verder is een dualcore Exynos-processor die de 1 GHz. aantikt in de behuizing te vinden, naast een 5 megapixel camera, 1 GB werkgeheugen, 16 GB opslagcapaciteit wat uitgebreid kan worden met microSD, NFC-technologie en het nieuwste Android-besturingssysteem Jelly Bean.

Wat nu opvalt is dat de Mini op alle punten achteruit gaat ten opzichte van de grotere broer. Zo bevat het toestel een minder goede processor, een lagere resolutie en een minder goede camera. Het is nu wachten op Samsung’s officiële aankondiging.

Samsung Galaxy S8 SM-G950F 4G 64GB Grijs smartphone

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 589.99Bekijken
5_sterren€ 595.00Bekijken
5_sterren€ 599.00Bekijken
4_sterren€ 628.00Bekijken