1 min

Tags in dit artikel

,

Alle gebruikers die hun ADSL-aansluiting bij Fast-XS hebben ondergebracht, krijgen vanaf heden een nieuwe provider. Fast-XS heeft helaas niet meer voldoende financiële middelen om haar klanten te bedienen. Hiertoe heeft zij noodgedwongen haar klanten aan de full service provider Dutch Web Services BV overhandigd.

Dutch Web Services richt zich van meet af aan op de business-to-business markt. Met deze overname krijgt zij een nieuwe markt erbij, de consumenten. De omvangrijke en onverwachte uitbreiding van haar klantenkring heeft tot
een samenwerking met Intrum Justitia geleid. Alle gebruikers worden omtrent de overname en hun nieuwe ADSL-leverancier geïnformeerd. Deze overname heeft voor hen weinig tot geen consequenties.

Intrum Justitia neemt vooralsnog de taak op zich om de eerstelijnsupport naar deze klanten te verstrekken en de administratieve werkzaamheden te verzorgen. Dutch Web Services heeft hierdoor haar handen vrij om de benodigde (technologische) service aan haar nieuwe klantenkring te verlenen. Intrum Justitia bedient in Nederland circa 7.000 klanten en is genoteerd aan de Stockholm Beurs.