1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hi en Hyves hebben een nieuwe functie gelanceerd voor ‘WWW’. Deze functie zorgt ervoor dat vrienden altijd weten wat iemand doet, doordat er een smsje gestuurd is.

Als er een sms gestuurd wordt naar het nummer 2585 met de bezigheden als inhoud zal het systeem automatisch traceren waar je bent en dit op Hyves zetten bij de WieWatWaar, afgekort WWW. Hiervoor is een samenwerking opgezet tussen Hi, een dochterbedrijf van KPN en Hyves.

Yme Bosma van Hyves is enthousiast over deze nieuwe Hi-gadget, "Contact tussen vrienden is de essentie van Hyves. En locatiegebaseerde diensten zijn daarbij een mooie volgende stap. Essentieel is natuurlijk dat je volledige controle hebt, wie wat mag zien en wanneer. Omdat dit met deze dienst kan, vinden wij het de ideale dienst om op vrijdagavond in één oogopslag te kunnen zien waar je vrienden zijn en waar je het weekend het beste wel of niet kunt beginnen. Deze gadget draagt daaraan bij."

Men kan zich aanmelden voor deze test op laatzienwaarjebent.hyves.nl. De dienst werkt momenteel alleen voor Hi-, KPN- of Telfort-abbonnees. Men kan ook de WWW’s wijzigen of verwijderen door een sms te sturen.