1 min

Tags in dit artikel

, ,

ASUS heeft aangekondigd dat haar G71 gamingnotebook, die binnenkort op de markt zal verschijnen, voorzien zal zijn van een Intel QX9300 quad-core processor. Naast dit zal de notebook ook beschikken over een 17 inch scherm dat een resolutie van 1920 bij 1200 pixels kan weergeven en is het voorzien van een NVIDIA GeForce 9700 GT met 512 MB aan GDDR3-geheugen.

Met het oog op gamers gericht heeft ASUS de laptop voorzien van een scherm met een reactiesnelheid van 8 milliseconden. Naast dit heeft de fabrikant er ook voor gezorgd dat de gebruiker middels eenvoudige instellingen de processor kan overclocken of kan kiezen uit drie vooraf ingestelde waarden voor de processorsnelheid. Wat betreft het RAM-geheugen zal de notebook beschikken over maiximaal 4 GB aan DDR3 geheugen met een snelheid van 1066 MHz en maximaal twee harde schijven van 1 TB.

De G71 zal daarnaast ook nog beschikken over een ingebouwde twee megapixel camera en een tweede scherm. Dit scherm bevindt zich boven het toetsenbord en zal informatie weergeven over binnenkomende mails of nieuwe MSN-berichten. Ook beschikt de notebook over de standaard dingen als USB-poorten, een DVD-drive (met als optie Blu-ray), 802.11 WiFi en HDMI- en eSata-poorten.