1 min

Tags in dit artikel

,

Afgelopen donderdag vierde Facebook zijn zesde verjaardag. Facebook, met vorig jaar al meer dan 200 miljoen gebruikers zal in dezelfde week de 400 miljoen gebruikers ontstijgen.

Facebook werd zes jaar geleden ontworpen door een stel kamergenoten en is uitgegroeid tot één van de populairste onder de social networking sites.

"Mijn kamergenoten en ik hebben Facebook opgebouwd om communicatie met de mensen om ons heen makkelijker te maken, informatie te delen en elkaar beter te begrijpen. We hoopten dat Facebook in belangrijke opzichten mensenlevens konden verbeteren. Het is dus belonend om te zien hoe hard Facebook gegroeid is. Mensen over de wereld maken gebruik van de service en delen grote en kleine evenementen en blijven in contact met de mensen waar ze om geven."
– Mark Zuckerberg

Volgens insiders zal dit allen gevierd worden met een feest op het Facebook hoofdkantoor en zullen ze een handvol nieuwe features uitbrengen die de gebruikerservaring verder zal verbeteren, onder andere verbeteringen waar in de community vraag naar was.

Gefeliciteerd Facebook !