Infor heeft Infor Fashion Product Lifecycle Management (PLM) Cloud aangekondigd. Dat is een nieuwe cloud native multi-tenant oplossing voor modebedrijven. Fashion PLM Cloud wordt als clouddienst geleverd en biedt een verbeterde beveiligingsinfrastructuur.

Fashion PLM Cloud vormt de basis om nieuwe digitale technologieën tijdens  het ontwikkelproces van modeproducten te kunnen gebruiken. Ook ondersteunt het de centralisatie van productontwerp en ontwikkelactiviteiten door een meer gestroomlijnde samenwerking. Fashion PLM draait op Infor OS-technologie en biedt gebruikers een schaalbare, flexibele oplossing die snel uitgerold kan worden naarmate een bedrijf groeit en evolueert.

Omdat Fashion PLM beschikbaar is als een cloudservice-abonnement, zijn er geen toekomstige aanvullende hardware, lokale configuratie en ondersteuningsmiddelen benodigd. Alle nieuwe innovaties zijn bovendien direct beschikbaar, zonder dat er eerst upgrades doorgevoerd moeten worden. Daardoor kunnen bedrijven sneller inspelen op veranderingen in de markt, tijd besparen en de TCO verlagen.

Fashion PLM draait op Infor OS-technologie, waardoor het sociale samenwerking tussen interne gebruikers – inclusief ontwerpers, technische productspecialisten, merchandisers, sourcing en externe leveranciers – mogelijk gemaakt. Daardoor kan de algehele productiviteit verhoogd worden. Verder biedt de oplossing een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring, zodat het gemakkelijk te leren en te gebruiken is.

Beschikbaarheid

“We zijn zeer verheugd om als een van de eersten dit soort cloud-native, multi-tenant product lifecycle management voor grote modebedrijven aan te kunnen bieden”, aldus Corey Tollefson, senior vice president en general manager van Infor Retail. “Wij creëren innovatieve oplossingen waarmee onze klanten slimmer en makkelijker zaken kunnen doen. Door PLM aan ons CloudSuite-aanbod toe te voegen, kunnen we onze klanten een zeer efficiënte, schaalbare omgeving aanbieden die hen in staat stelt om overal, altijd en op elk apparaat te werken, inclusief Apple’s nieuwste macOS.”

Fashion PLM Cloud moet vanaf september 2018 beschikbaar worden voor stand-alone provisioning. In november 2018 moet de optie met CloudSuite Fashion beschikbaar worden gemaakt.