Abonneer je gratis op Techzine!

Electronic Arts Vice President Strategy Games Jon Van Caneghem heeft in een interview de komst van een nieuwe Command & Conquer bevestigd. Eerder stond er al voor korte tijd een website online met daarop content over dit nieuwe deel, dit gebeurde na een intern foutje van game ontwikkelaar Electronic Arts.

Eerder berichten wij al over het gerucht van een nieuw deel in de Command & Conquer reeks maar nu kunnen we melden dat er daadwerkelijk een nieuw deel in aantocht is. Jon van Caneghem heeft nu laten weten dat er inderdaad een nieuw deel op komst is maar dat deze zich nog niet in een stadium bevindt waarin hij hierover meer details mag of kan vrijgeven. Een officiële aankondiging zal later dit jaar gaan plaats vinden.

Naast de bevestiging van een nieuw deel liet Van Caneghem ook weten dat Electronic Arts een nieuwe studio heeft geopend. Deze studio zal naar de naam Victory Games gaan luisteren en zal er alles aan doen om de Command & Conquer reeks weer terug aan de top te brengen voor de aankomende tien jaar en langer. De Command & Conquer reeks loopt al sinds 1995 en staat altijd gerant voor goede verkoopcijfers.