HP presenteert Slate 21 Pro met Android

Abonneer je gratis op Techzine!

In de aanloop naar de CES heeft HP de Slate 21 Pro aangekondigd. Het gaat hierbij om een all-in-one die bedoeld is voor zakelijke gebruikers. Het grote verschil met de reeds geïntroduceerde Slate 21 is dat er verschillende applicaties zoals Citrix Receiver, Evernote, HP Classroom Manager, Kingsoft Office en Skype op zijn voorgeïnstalleerd. De gebruiker krijgt tevens twee jaar lang 50GB opslagruimte op Box.

De Slate 21 Pro is voorzien van een Tegra 4-chipset van Nvidia met een quad-core processor. Verder is er een Full HD 21,5 inch-touchscreen van het type IPS. De standaard heeft een draaihoek van 70 graden, zodat het scherm voor de meeste situaties prima in te stellen is. HP installeert Android 4.3 Jelly Bean op de Slate 21 Pro. Het werkgeheugen bedraagt 2GB, de opslagcapaciteit 16GB. Er is ook een micro SD-slot aanwezig om meer ruimte te verkrijgen.

HP’s Slate 21 Pro wordt in tegenstelling tot de Slate 21 geleverd met een toetsenbord en muis. In de Verenigde Staten zal het apparaat 399 dollar kosten, het is momenteel niet duidelijk of en wanneer de Slate 21 Pro ook in de Benelux wordt uitgebracht.

De Slate 21 is al te koop en vind je in Techzine’s prijsvergelijker terug voor ongeveer 370 euro.