2min

Via twitteraar Slashleaks hebben we weer nieuwe beelden van het volgende vlaggenschip van Samsung. De beelden tonen niet alleen het vergrendelscherm van de Samsung Galaxy Note 8, maar ook de voor- en achterkant van het toestel. Daarmee lijken renders die de afgelopen maanden hun weg naar het internet vonden te kloppen.

De foto’s werden gepubliceerd door Slashleaks, en zijn de eerste echte foto’s van de telefoon. Kortgeleden nog plaatste lekker Evan Blass renders online die Samsung aan diverse sites verstrekt zou hebben. Het toestel dat we hieronder zien, komt grotendeels overeen met de renders die Blass geplaatst had.Veel verrassingen heeft Samsung niet meer voor ons, als de smartphone op 23 augustus onthuld wordt. Recent lekten namelijk zo ongeveer alle specificaties van het toestel uit. Daaruit bleek het te gaan om een toestel met 6,3-inch Super AMOLD display met 18.5:9 aspect ratio. De Galaxy Note 8 draait wereldwijd op een Exynos 8895 processor, met 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslaggeheugen.

Samsung zou de telefoon voorzien hebben van drie camera’s, waaronder twee aan de achterkant. Dat zouden camera’s met een 12-megapixel sensor zijn, die aan de voorkant schijnt over 8-megapixels te beschikken. De accu wordt iets kleiner dan wellicht verwacht had kunnen worden, namelijk 3.300 mAh. Het toestel heeft verder aan de achterkant een vingerafdrukscanner.

Samsung zal op 23 augustus een presentatie houden waarbij de Galaxy Note 8 officieel onthuld wordt. Naar het schijnt zal hij in vier kleuren beschikbaar zijn: blauw, goud, grijs en zwart en bijna 1.000 euro kosten.