3min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week nemen we een duik onderwater met een nieuwe Tamagotchi-variant, we gaan verder met het vernietigen van onze harde schijf, werken uiteindelijk al onze frustraties uit op een verkleurende bokszak en kijken daarna naar de nieuwe Nokia die de iPhone killer moet worden. Veel leesplezier!

Tamagotchi Underwater Edition

Velen onder jullie herinneren zich vast nog wel de Tamagotchi-rage van enkele jaren geleden. Iedereen liep toen rond met zijn favoriete pixeldiertje, lessen werden verstoord door hongerige Tamagotchi’s en vergaderingen werden opgeschort zodat iedereen zijn virtuele huisdier kon uitlaten. Oké, ik overdrijf,maar het feit is wel dat er een nieuwe generatie van deze diertjes op komst is en dat andere fabrikanten, Sega Toys in dit geval, hun eigen variant van het concept op de markt brengen. Neem nu deze gadget, waar je de hele tijd met een virtueel aquarium in je broekzak rondloopt. Opvallend aan deze gadget is dat niet alleen je onderwatervriendje groeit, maar ook zijn omgeving. De gadget is wel aan de prijzige kant, met een adviesprijs van 60 dollar.

Crrrrrrrrruuuuussssssshboooooooooox!

Nog niet zo heel lang geleden viel de politie binnen op een Belgische LAN-party en daarbij werden enkele duizenden gigabytes aan illegale games en programma’s in beslag genomen. Wil jij niet hetzelfde meemaken of vind je gewoon dat niemand zaken heeft met jouw zomerkiekjes (al dan niet van die Italiaanse schone…) dan is de Crushbox misschien iets voor jou. In enkele luttele seconden wordt de drive onklaar gemaakt door het apparaat. Nou ja, ‘onklaar’. Het apparaat boort vier gaten in de harde schijf, wat de harde schijf natuurlijk nagenoeg onbruikbaar maakt, maar de data vernietig je er strikt gezien niet mee, die kan nog altijd opsnuffeld worden door wie daar de zin en tijd voor heeft. Zoals de politie, die toch wel heel benieuwd is waarom die harde schijf nou zo nodig kapot moest…

Love/Hate Bag: frustratie-indicator

Deze Love/Hate Bag is een ontwerp van Stefan Gross en is standaard rood van kleur. Hoe langer je erop mept, hoe witter van kleur deze bokszak wordt, wacht te lang of sla je niet hard/snel genoeg, dan wordt de zak terug rood. Alsnog niet te koop.

De Nokia 5800 XpressMusic aka Tube aka iPhone killer

Nokia komt met haar eerste smartphone met touchscreen. De smartphone bevat net als de iPhone een touchscreen en de prijs is laag gehouden 279 euro. Voor een goed beeld van deze telefoon kan je het beste onderstaande video bekijken.

Andere video’s over deze telefoon zijn ook beschikbaar zoals: Nokia presentatie deel 1, Nokia presentatie deel 2 en een video over het geluid.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!