min

Tags in dit artikel

,

Een applicatie die je bedprestaties bijhoudt door metingen uit te voeren tijdens de sex. Sinds een week is deze applicatie van het Nederlandse Paruchute te downloaden in de App Store.

Het spreekwoordelijke "there’s an app for that" lijkt tegenwoordig voor steeds meer dingen op te gaan. Sinds een week is er namelijk een applicatie in de App Store te vinden die luistert naar de naam Sextrack. Deze applicatie is bedoelt om mensen een beter beeld te geven over hun sexleven en hun prestaties daarin. Daarnaast is het ook mogelijk de gemeten prestaties te delen via social media en kan je je eigen prestaties vergelijken met vrienden, ook kan je jezelf terugvinden in ranglijsten.

De applicatie is het werk van het Nederlandse Paruchute en meet verschillende waarde tijdens de vrijpartij. De iPhone dient daarvoor op een zachte ondergrond zoals het matras te worden geplaats. Vervolgens is de applicatie in staat om de tijdsduur, het aantal stoten, de snelheid en de intensiteit te meten. Wanneer de avonturen in bed tot een einde zijn gekomen zet de applicatie de gegevens om in een grafiek waaruit je kan aflezen hoe goed de seks was. De makers bieden de gebruikers daarnaast de mogelijkheid om zelf belangrijke elementen in te voeren. Wil je dus je vrienden aftroeven met je bedprestaties dan kan dat nu met de Sextrack applicatie van Paruchute.