In de Apple Store is de levertijd van de Mac Mini’s opgelopen tot 5 tot 7 werkdagen. Dit terwijl de Mini’s normaal binnen 24 uur worden geleverd door Apple. Meestal is dit een teken dat er een nieuw model onderweg is. Mogelijk presenteert Apple volgende week nieuwe Mac Mini’s.

Een van de manieren om te zien of Apple op korte termijn met nieuwe producten gaat komen is het in de gaten houden van de levertijden in de online Apple Store. In principe levert Apple alle producten binnen 24 uur uit. Zodra de levertijd op loopt zijn er of problemen of er komt een nieuw model aan.

Aangezien problemen met de productie van de Mac Mini niet voor de hand liggen, is de kans groot dat Apple volgende week nieuwe modellen gaat presenteren. Waarschijnlijk zal Apple dan Mac Mini’s gaan presenteren met de nieuwste Intel chips, welke de codenaam Haswell dragen.

De levertijden van de Macbook Pro’s en de iMacs zijn nog steeds 24 uur, dus voor deze producten lijkt nog geen update onderweg te zijn. De Macbook Airs hebben eerder al een update ontvangen van Apple.