1 min

Motorola heeft het handelsmerk Moto G toegekend gekregen. Hoewel we nu dus weten dat Motorola ergens mee bezig is, is er niets te vinden wat erop wijst wat voor een apparaat de Moto G moet gaan worden. Het vermoeden bestaat dat het gaat om Google’s smartwatch.


Nu Motorola het handelsmerk Moto G heeft vastgelegd gaan er allerlei geruchten over wat de Moto G zou kunnen zijn. De smartwatch van Google staat bekend onder de codenaam ‘Google Gem‘. Het is dus mogelijk dat de ‘G’ uit Moto G staat voor Gem. Dit zou dan wel betekenen dat Motorola de smartwatch van Google produceert.

Er doet ook een gerucht de ronde dat zegt dat de Moto G een variant is op de Moto X-smartphone van Motorola. Dit is, als je naar de naam kijkt, goed mogelijk en zou betekenen dat Motorola het voorbeeld van Samsung volgt door varianten van een vlaggenschip uit te brengen.

Website Phandroid geeft aan dat het om een Google Play-versie van de Moto X zou gaan. Hier zou je natuurlijk vraagtekens bij kunnen zetten omdat Google waarschijnlijk niet de concurrentie aan wil gaan met de eigen Nexus 5.

Wat de Moto G ook moet worden, naar alle waarschijnlijkheid zullen we hier snel meer informatie over krijgen. Website Droid-life heeft namelijk via Amerikaanse telefoonprovider Verizon te horen gekregen dat de Moto G "binnenkort verkrijgbaar" zal zijn.