1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Bij Hi en KPN wordt het mogelijk om MB’s uit het abonnement met anderen te delen, mits zij op hetzelfde adres geregistreerd staan. De functie zal vanaf 3 december worden geactiveerd.

Onder de noemer Meer Mobiel Voordeel lanceren Hi en KPN de gezamenlijke mogelijkheid om gebruikers onderling MB’s te laten delen. Dat kan in stappen van 50MB, het delen zal verlopen via de apps van de telecomproviders. Er zit geen limiet op het aantal gedeelde MB’s, in hoeverre de voorraad van het abonnement strekt.

Naast het delen van de MB’s krijgen de gebruikers bovendien 5 euro korting en kunnen ze onderling met elkaar bellen zonder dat dit van de bundel afgaat. Als ook vaste diensten worden afgenomen, wordt de hoogte van de belminuten, data en sms’jes van abonnementen verdubbeld.

Hiervoor dienen de gebruikers wel op hetzelfde adres te wonen, maar ze hoeven geen familieleden te zijn. Ook mensen die op kamers wonen kunnen zodoende aan de slag met Meer Mobiel Verkeer. Per adres kunnen maximaal tien mensen deelnemen.

Meer Mobiel Voordeel geldt enkel voor Hi en KPN, klanten van andere dochterondernemingen zoals Telfort vallen dus buiten de boot.