1 min

Samsung is direct na de presentatie van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gestart met een preorder-campagne op de eigen website. Daarmee heeft het in Nederland in de eerste 12 uur al 25.000 preorders ontvangen. Dat heeft Samsung op het Mobile World Congress aan Techzine laten weten.

Samsung heeft direct na de presentatie van zijn nieuwe vlaggenschip, een preorder-actie gestart op de website. Iedereen die bij Samsung een preorder plaatst voor een Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge krijgt daar gratis een draadloze oplader bij cadeau. Een leuke actie die goed is ontvangen door de fans van het bedrijf, want Samsung wist ons op maandagochtend al te vertellen dat het de teller van 25.000 preorders al was gepasseerd in Nederland.

Daarmee lijkt Samsung goed op weg te zijn om flink wat mensen blij te maken met het nieuwe vlaggenschip en de Edge-variant. Samsung wilde niet kwijt hoe hoog de verwachtingen liggen voor dit toestel, maar het is duidelijk dat de fabrikant iets heeft recht te zetten na vorig jaar en we verwachten dan ook dat het Zuid-Koreaanse bedrijf flink wat marketingcampagnes zal gaan voeren om het toestel onder de aandacht te brengen.
De toestellen komen op 10 april beschikbaar in Nederland.

Lees hier onze hands-on van de Samsung Galaxy S6 (Edge).