1 min Security

Computest Security en Rapid Circle gaan intensief samenwerken

Computest Security en Rapid Circle gaan intensief samenwerken

Computest Security en Rapid Circle gaan nauw met elkaar samenwerken voor het leveren van securitydiensten aan klanten.

Binnen de samenwerking willen de securityspeler en de Microsoft Cloud-specialist zoveel mogelijk profiteren van elkaars expertise. Dit om klanten een compleet portfolio securitydiensten aan te bieden in combinatie met uitgebreide mogelijkheden van het dienstenaanbod van Microsoft.

Computest Security krijgt via de samenwerking toegang tot een groot op Microsoft gebaseerd klantenportfolio. Daarnaast kan de securityspecialist met behulp van de kennis van Rapid Circle zijn diensten meer in lijn brengen met de Microsoft Security Technology Roadmap.

Uitbreiding dienstenaanbod Rapid Circle

Het voordeel voor Rapid Circle met de nauwe samenwerking is dat het bedrijf meer toegang krijgt tot waardevolle securitydiensten. De Microsoft-specialist kan deze securitydiensten, onder meer voor preventie, detectie en incident response, nu direct inkopen bij Computest Security. Dit in plaats van het zelf ontwikkelen van deze diensten.

Naast de kennis van de securityspecialist zelf, kan Rapid Circle ook profiteren van de geavanceerde kennis van Sector 7, de security research divisie van Computest, een 24/7 incident response team. Ook krijgt de Microsoft-specialist op deze manier toegang tot gespecialiseerde beveiligingsdiensten als pentesting, ethical hacking en red teaming.

Tip: Computest breidt fors uit met overname van SYSQA