1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Nokia gaat opnieuw een update uitbrengen voor de Lumia 900. Dit keer zal de update de problemen rondom de kleurweergave van het scherm moeten verhelpen. Het scherm zou bij lage helderheid paars uitslaan, in plaats van grijzig.

Eerder bracht Nokia ook al een update voor de Lumia 900 uit welke de problemen rondom het verkrijgen van netwerkverbinding op moesten lossen. Met het uitbrengen van deze tweede update kan er geconcludeerd worden dat de smartphone nog niet vrij was van de spreekwoordelijke kinderziektes. Dit keer komen er problemen rondom het scherm van de smartphone aan bod. Wanneer de helderheid van het scherm namelijk naar beneden wordt geschroefd, wordt het scherm paarsig.

Nokia heeft via Twitter bevestigd dat de smartphone te kampen heeft met het probleem. Echter zou het toestel zelf niets mankeren, maar zou het een softwarefout zijn. Volgens Nokia zou er namelijk een bug in de calibratie van het scherm zitten. Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de update uitgerold zal worden. Nokia zou er in ieder geval goed aan doen om het al in de aankomende dagen te doen. De Lumia 900 zal namelijk deze maand in de verkoop gaan op de Europese markt.