Er worden aan de lopende band nieuwe smartphones op de markt gebracht. Samsung Galaxy-toestellen en iPhones zijn natuurlijk uiterst populair. Maar er komen veel meer interessante apparaten op de markt. Denk daarbij aan de Umidigi S2 Pro, een toestel met wel heel goede specificaties.

Umidigi is een Chinees bedrijf dat in 2012 begon met het maken van smartphones en ondertussen in twintig landen actief is. Op 10 december lanceert het bedrijf zijn nieuwste toptoestel, de Umidigi S2 Pro.

Specificaties Umidigi S2 Pro

De Umidigi S2 Pro beschikt over een 6,0-inch scherm dat in een behuizing is geplaatst waar normaliter een 5,5-inch display in wordt geplaatst. Dat wist de fabrikant te realiseren door het scherm zoveel mogelijk van de voorkant te laten bedekken en de bezels zo dun mogelijk te maken: 90 procent om precies te zijn. Het scherm beschikt over een resolutie van 2160 bij 1080 pixels.

Het apparaat wordt verder draaiende gehouden door een MediaTek-processor: de MediaTek Helio P25. Die heeft een kloksnelheid van 2,6 GHz en beschikt over zes gigabyte aan werkgeheugen. Daarnaast is er nog 128 gigabyte aan opslaggeheugen. De Umidigi-telefoon heeft verder nog een accu met een capaciteit van maar liefst 5100 mAh.

Afgezien daarvan heeft Umidigi nog een dubbele camera ingebouwd aan de achterkant: een 13-megapixelsensor en een met 5 megapixels. De selfiecamera knipt nog plaatjes met een resolutie van 16 megapixels. Standaard draait het toestel nog op Android 7.0 en is hij te ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

Nu te koop

De  Umidigi S2 Pro is nu te koop op de site Gearbest. Daar kost het toestel tijdelijk 299,99 dollar en is hij tussen nu en 8 december te bestellen.

https://www.youtube.com/watch?v=OenZA3k5TBw

Dit artikel is een gesponsorde bijdrage van Gearbest. Meer informatie over Gearbest, levering en verzending van producten is te vinden op deze pagina. De pagina en ondersteuning vanuit Gearbest is ook gewoon in het Nederlands, ondanks dat het een Chinese webshop is.