min

Tags in dit artikel

, , , ,

Acer breidt andermaal zijn gamma draagbare computers uit. De Acer Aspire 1700, de allereerste notebook-pc met een 17"-scherm, werd ontworpen voor gebruikers die een compleet werkinstrument nodig hebben dat schitterende prestaties levert en tegelijk de data haarscherp weergeeft. Dat laatste is nu mogelijk met het 17"-scherm. De Acer Aspire 1700 steunt op de krachtige Intel® Pentium® 4 Northwood-processor (tot 3.06 GHz) met SiS M650-chipset en System Bus 400/533 MHz. Het standaard DDR SRAM geheugen van 512 MB kan worden uitgebreid tot 1024 MB, terwijl de harde schijf, een Ultra ATA/100, pronkt met een opslagcapaciteit van minimaal 60 GB. Tot de standaard multimedia-uitrusting behoort een handige DVD-ROM/CD-RW combodrive die ook dvd-films kan afspelen. Deze notebook is dus niet alleen een formidabele werkpartner maar ook een uitstekende toeverlaat voor ontspanning. En met de standaard cd-brander is de gebruiker in staat uitzonderlijke persoonlijke videobestanden met geluidsband te creëren.

Het hoofdkenmerk van deze splinternieuwe notebookreeks is het 17" grote 1280×1024 XGA-scherm (vergelijkbaar met een CRT-scherm van 19") met 16 miljoen kleuren, VGA graphic card en 64 MB UDMA RAM – stuk voor stuk eigenschappen waardoor deze notebook-pc de prestaties van een kantoortoestel levert in een handig draagbaar formaat.

Alle modellen zijn uitgerust met een volledige reeks I/O-poorten: een parallelle, een seriële en een PS/2-poort, een S-video-poort, een Firewire-poort, 4 USB 2.0-poorten en een 32-bit type II PCMCIA CardBus-sleuf. De Acer Aspire 1700 notebook-pc wordt geleverd met het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem Microsoft® Windows® XP Home met bijbehorende Recovery CD. Het ergonomische toetsenbord beschikt over eurotoetsen en een TouchPad.