Abonneer je gratis op Techzine!

Dell heeft haar nieuwe Latitude™ D-Family notebooklijn uitgebreid met de Latitude D500. Dit is een dun en lichtgewicht notebook uitgerust met technologie voor draadloze communicatie, gericht op de prijsbewuste, mobiele gebruiker. Dell verwacht dat vooral mensen uit het onderwijs en het midden-en kleinbedrijf interesse hebben in de Latitude D500, met name door de draadloze netwerkfunctionaliteit en de goede prijs/ prestatie verhouding. De D500 is binnenkort verkrijgbaar via www.dell.nl vanaf € 1.399.

De D500 is uitgerust met Intel’s nieuwe Centrino™ Mobiele technologie. Standaard beschikt de Latitude D500 over Intel’s PRO Wireless 2100 (802.11b), maar klanten kunnen ook kiezen voor Dell’s TrueMobile™ 1300 (802.11b/g)1 of TrueMobile 1400 (802.11a/b/g)2 draadloze oplossing.

De feedback van Dell’s huidige klanten is gebruikt bij de ontwikkeling van de D-Family notebooks. Zo heeft de Latitude D500 o.a. een verbeterd ontwerp waardoor het eenvoudiger is om modules te wisselen. Een ander goed voorbeeld is het docking station, dat niet aan de achterkant, maar aan de onderkant wordt aangesloten, waardoor het eenvoudiger is om kabels weg te werken. Deze en andere gebruiksvriendelijke aanpassingen zijn kenmerkend voor de hele D-Family productlijn.