min

Tags in dit artikel

,

De Philips 330 gsm is een uitklapbare telefoon met een ultradun design (64 cc/79 gram). De gladde, afgeronde metalen afwerking met spiegeleffect straalt volgens Philips stijl en kwaliteit uit. De Philips 630 (82 cc/78 gram) laat het de consument toe ‘zich al spelend te verbinden’ dankzij kenmerken als beltonen van hoge kwaliteit, een kleurenscherm, een ritmisch verlichtingseffect, games in kleur en een ingebouwde FM-radio met 32 voorkeurzenders. De Philips 330 dual band gsm heeft een groot scherm van 101 x 80 pixels dat tot 8 regels tekst afbeeldt. De standaard Li-ion batterij heeft een capaciteit van 570 mAh die een stand-bytijd biedt van 400 uur (meer dan 2 weken) en een gesprekstijd van 4 uur. De Fotocall-functie stelt de gebruiker in staat om te zien welke oproep hij ontvangt, dankzij geïntegreerde beelden of pictogrammen die tot 10 verschillende groepen van bellers kunnen voorstellen, en de mogelijkheid om een specifieke melodie te kiezen voor elke groep.


Philips 330

Extra entertainment wordt geboden door de ingebouwde game, gestuurd door de Infusio V2 spelmotor. De Philips 630 dual band gsm heeft drie ingebouwde games in kleur: Tetris, Boxman en Slot machine. Via de de optionele seriële kabel kun je gelijk welke MIDI-bestanden van de computer op het mobieltje laden. Een stereo hoofdtelefoon wordt meegeleverd, voor comfortabel, handenvrij persoonlijk luisterplezier. De functie ‘VIP Caller Screening’ maakt het de gebruiker mogelijk ongewenste oproepen te filteren en zorgt er tegelijk voor dat hij geen enkele belangrijke oproep mist tijdens een vergadering. Als geavanceerde communicatiefuncties biedt de Philips 630 GPRS Klasse 10 (4+2), momenteel de snelste technologie voor mobiele internettoegang, samen met de WAPtechnologie voor mobiele toegang tot e-mail en tot een breed scala van webdiensten (beschikbaarheid is operatorafhankelijk).


Philips 630

De Philips 630 heeft een standaard 560 mAh Li-ion batterij die een autonomie biedt van 200 uur in stand-by en 2 uur in gesprek. Het vermogen van het toestel kan verder opgevoerd worden door de optionele 900 mAh batterij, die de autonomie op 300-400 uur brengt en de gesprekstijd op ongeveer 5 uur. De 330 is verkrijgbaar tegen een prijs van 169 EUR en de 630 zal in september 2003 in twee kleuren, silver knight en red temptation, geïntroduceerd worden tegen 250 EUR.